Welkom

Aesculaap is méér dan uw groothandel in diergeneesmiddelen met een uitgebreid leveringspakket voor de veterinaire markt. Aesculaap ondersteunt u graag bij een goede en efficiënte praktijkvoering. Wij zijn uw betrouwbare partner die groot genoeg is om u service te verlenen tegen scherpe prijzen, maar klein genoeg om onze persoonlijke werkwijze te blijven hanteren. Juist daar maken wij het verschil voor u!

Sinds 1926

Aesculaap bestaat sinds 1926. Al jaren kunt u rekenen op een uitstekende service, ruim assortiment, snelle levering én scherpe prijzen. Daarnaast helpen wij u graag als u vragen heeft over onze producten of als u op zoek bent naar een specifiek product. U kunt uw wensen aan ons doorgeven. Ook op het gebied van bestellen en leveren ontzorgen wij u. Zo kunt u eenvoudiger bestellen door gebruik te maken van de barcodescanner. En onze Recept-aan-huis service zorgt voor gemak voor u én uw klanten. Wij bieden u graag nét dat beetje meer!

Uitgebreid assortiment

Ons assortiment diergeneesmiddelen omvat vrijwel alle veterinair farmaceutische producten die in Nederland op de markt komen. Wij leveren u meer dan 4000 producten, waarvan een aantal eigen label producten. Naast diergeneesmiddelen, leveren wij u ook disposables, diagnostica en dieetvoeding. De producten die u bestelt zijn grotendeels direct uit voorraad leverbaar. Zo weet u zeker dat u nooit zonder komt te zitten.

Eigen Label

Naast ons reguliere assortiment bieden we ook een reeks Eigen Label producten aan. Inmiddels bevat ons assortiment voor de dierenarts diverse analgetica, sedativa, endocrinologica en antibiotica.

Bekijk de brochure voor meer informatie over onze Eigen Label producten en de artikelnummers in onze webshops. Om de brochure in Fullscreen te bekijken klikt u op de drie puntjes rechtsboven de brochure en vervolgens op Fullscreen.

Eenvoudig bestellen

Bestellen kunt u eenvoudig online via de Aesculaap Webshop of de Aesculaap Webshop Direct. Gemakkelijke online bestelsystemen, waarbij u kunt rekenen op snelle leveringen. Vandaag vóór 16.30 uur besteld, de volgende (werk)dag bij u in huis! Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen om uw bestelling door te geven via 0411–677500 of verkoop@aesculaap.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Een kijkje in ons bedrijf