Iso-Joint +Acute

Iso-Joint +Acute bevelen wij aan ter ondersteuning van de behandeling van gewrichtsproblemen bij honden. Iso-Joint +Acute is een aanvullend dieetvoeder wat de gewrichten niet alleen voedt en verzorgt maar ook pijnstillende en ontstekingsremmende plantenextracten bevat. Hierdoor functioneert Iso-Joint +Acute als natuurlijke pijnstiller.

Indicatie

  • Iso-Joint +Acute wordt aanbevolen ter ondersteuning van de behandeling van gewrichtsproblemen bij honden. Het bevat een uitgebalanceerde combinatie van pijnstillende, ontstekingsremmende, verzorgende én voedende bestanddelen voor de gewrichten.

Contra-indicatie

  • Aangeraden wordt om vóór gebruik uw dierenarts te raadplegen.
  • Raadpleeg altijd uw dierenarts als u vragen heeft over de gelijktijdige toediening van lso-Joint +Acute met andere middelen.
  • Een gelijktijdig gebruik van lso-Joint +Acute en een dieet met extra mineralen is niet zinvol; bovendien kan dit leiden tot stapeling van mineralen en sporenelementen in het lichaam en wordt dit dus afgeraden.

Dosering

Dagelijks 1 tablet Iso-Joint +Acute per 7,5 kg lichaamsgewicht. Afhankelijk van de aandoening de behandeling tenminste 6 tot 8 weken voortzetten. Na deze periode mag een onderhoudsbehandeling worden ingezet waarbij de oorspronkelijke dosering gehalveerd kan worden. De tabletten direct in de bek ingeven of door het voer mengen.

Samenstelling

Glycosamine HCL DC 90% 250 mg (komt overeen met glucosamine 225 mg)
Salix extract 25% 141,75 mg (komt overeen met salacine 35,44 mg)
Harpago extract 3% 250 mg (komt overeen met harpagosides 7,5 mg)
Pyridoxine hydrochloride 0,2 mg (komt overeen met Vit. B6 165 mcg)
Daarnaast bevat Iso-Joint +Acute: boron, koper, mangaan en selenium.
Aan de tabletten is een leversmaakstof toegevoegd.

Bijwerkingen

Geen bijwerking bekend.

Bijsluiter

Download de bijsluiter.

Download PDF

Veelgestelde vragen