Recept-aan-huis service

U kunt uw klanten nu nog beter van dienst zijn! Met onze Recept-aan-huis service hoeven uw klanten niet meer keer op keer naar uw praktijk te komen om hun diergeneesmiddelen op te halen. U verleent uw klanten een extra service en wij nemen u werk uit handen. Hoe gemakkelijk is dat! Gemak voor u en uw klant.

Wat houdt de Recept-aan-huis service in?

De Recept-aan-huis-service is een extra service die wij u bieden waarbij wij door u bestelde receptplichtige diergeneesmiddelen direct thuis bezorgen bij uw klanten. De diereigenaar krijgt met een bepaalde frequentie zijn benodigde diergeneesmiddelen thuisgestuurd. Wij kunnen de door u bestelde producten door heel Nederland bezorgen. Voorgeschreven medicijnen leveren wij in uw opdracht bij uw klanten af. Het zijn dan uw leveranties, door ons uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen?

Door gebruik te maken van onze Recept-aan-huis service levert u dat de volgende voordelen op:

Uw klanten krijgen de medicatie thuisbezorgd door PostNL, als brievenbuspakje of pakketje.

Gebruikmaken van de Recept-aan-huis service?

Gebruikmaken van onze Recept-aan-huis service is heel eenvoudig. Dien uw aanvraag in via het aanvraagformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Recept-aan-huis service? Kijk dan op www.receptaanhuis.nl of neem contact met ons op via 0411–677500.

Ga naar receptaanhuis.nl