Algemeen

Aesculaap is al 95 jaar uw groothandel in diergeneesmiddelen. Wij bieden u een uitgebreid leveringspakket voor de veterinaire markt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij groeien door klein te blijven. Klein door onze persoonlijke werkwijze. Groot in ons uitgebreide assortiment aan veterinaire producten voor u. Groot in ons meedenken hoe wij u kunnen ontzorgen. Groot in onze service en dienstverlening.  Wij helpen u graag als u vragen heeft over onze producten of als u op zoek bent naar een specifiek product. Wij bieden u graag nét dat beetje meer!

Sinds 1926

Aesculaap bestaat sinds 1926! Al jaren kunt u rekenen op een uitstekende service, ruim assortiment, snelle levering én scherpe prijzen. En dat zetten wij de komende jaren voort.

Uitgebreid assortiment

Het productassortiment van Aesculaap omvat vrijwel alle veterinair farmaceutische producten die in Nederland op de markt komen. Met meer dan 4000 producten, waarvan een aantal eigen label producten, voorzien wij in uw behoefte. De producten die u bestelt zijn grotendeels direct uit voorraad leverbaar. Zo weet u zeker dat u nooit zonder komt te zitten. Ons productassortiment is continu in ontwikkeling. Naast diergeneesmiddelen, bieden wij u een steeds uitgebreider palet aan disposables en dieetvoeding aan. Dat stemmen wij uiteraard af op uw behoeften. Dus heeft u wensen of een voorkeur voor bepaalde disposables of producten? Laat het ons weten.

Eenvoudig bestellen

Bij Aesculaap kunt u eenvoudig online bestellen via onze webshops. Speciaal voor u hebben wij de Aesculaap Webshop en de Aesculaap Webshop Direct. Gemakkelijke online bestelsystemen, waarbij u kunt rekenen op snelle leveringen. Bestellen is nu nóg eenvoudiger met de barcodescanner. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen om uw bestelling door te geven via 0411–677500 of verkoop@aesculaap.nl. Wilt u meer weten over bestellen bij Aesculaap? Lees dan hier meer. 

Snelle leveringen

Aesculaap levert snel en efficiënt uw bestellingen af op uw praktijkadres. Vandaag vóór 16.30 uur besteld, de volgende (werk)dag bij u in de praktijk! Maar ook op het gebied van bestellen en leveren ontzorgen wij u. Zo kunt u de door u bestelde producten ook op andere afleveradressen laten afleveren. En met onze Recept-aan-huis service kunt u de voorgeschreven medicijnen direct bij uw klanten thuis laten bezorgen. Gemak voor u én uw klanten.

GDP richtlijnen

Aesculaap werkt volgens de laatste GDP (Good Distribution Practices) en GMP (Good Manufacturing Practices) richtlijnen. Dat houdt in dat wij voldoen aan de eisen voor het vervoer van onze diergeneesmiddelen en garanderen dat onze diergeneesmiddelen van goede kwaliteit zijn.

Een kijkje in ons bedrijf