Geschiedenis

Aesculaap bestaat al sinds 1926! Al jaren zijn wij een groothandel in diergeneesmiddelen en bieden wij u een uitgebreid assortiment producten voor de veterinaire markt. U kunt rekenen op een uitstekende service, ruim assortiment, snelle levering én scherpe prijzen. En dat zetten wij de komende jaren voort.

Oprichting

Aesculaap is een Nederlands bedrijf dat vanaf het begin, in 1926, door dierenartsen en andere specialisten is opgebouwd. Zij hebben vanaf de start toegezien op de kwaliteit en service van Aesculaap. In de loop der jaren is Aesculaap in verschillende handen geweest. Zo is Aesculaap een divisie geweest van Wessanen-Zaandam en onderdeel geweest van de humane groothandel Medicopharma. In 1991 komt Aesculaap in handen van de Koen Visser groep (Kovico Invest), die een aantal veterinaire ondernemingen overneemt waaronder Aacofarma, Vetin, Verdipharm-duVal d’hony, Vetimex (Eurovet) en Veticofarma. In 1996 neemt Jan-Willem Masman Aesculaap over en in 2007 wordt Nanno Mulder mede-eigenaar/directeur van Aesculaap.

Sinds de overname in 1996 hebben we ons met het hele team ingezet om de Aesculaap kwaliteit te blijven waarborgen. En dat is gelukt! Aesculaap is heden ten dage een marktomvattende groothandel met een uitgebreid assortiment, waaronder een groeiend assortiment Eigen Label producten.

Klanten weten ons te vinden, mede omdat Aesculaap nog steeds staat voor haar persoonlijke benadering en goede service, kwaliteit en scherpe prijzen. Meer informatie over onze dienstverlening leest u hier.

Pand Aesculaap te Boxtel