Algemeen

Aesculaap is al 95 jaar uw groothandel in diergeneesmiddelen. Wij bieden u een uitgebreid leveringspakket voor de veterinaire markt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij groeien door klein te blijven. Klein door onze persoonlijke werkwijze. Groot in ons uitgebreide assortiment aan veterinaire producten voor u. Groot in ons meedenken hoe wij u kunnen ontzorgen. Groot in onze service en dienstverlening. Wij helpen u graag als u vragen heeft over onze producten of als u op zoek bent naar een specifiek product. Wij bieden u graag nét dat beetje meer!

Sinds 1926

Aesculaap bestaat al sinds 1926 en zoals altijd kunt u rekenen op een uitstekende service, ruim assortiment, snelle levering én scherpe prijzen. En dat zetten wij de komende jaren voort.

Uitgebreid assortiment

Het productassortiment van Aesculaap omvat vrijwel alle veterinair farmaceutische producten die in Nederland op de markt komen. Voor u als dierenspeciaalzaak of dieren webshop hebben wij een ruim assortiment aan vrije middelen. Wij leveren u meer dan 2500 gebruiksartikelen en diergeneesmiddelen, waarvan een aantal eigen label producten. De producten die u bestelt zijn grotendeels direct uit voorraad leverbaar. Zo weet u zeker dat u nooit zonder komt te zitten. Ons productassortiment is continu in ontwikkeling. Dus heeft u wensen of een voorkeur voor bepaalde producten? Laat het ons weten.

Eenvoudig bestellen

Bij Aesculaap kunt u eenvoudig online bestellen via onze webshop. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Speciaal voor u hebben wij de Aesculaap Webshop Retail. Een gemakkelijk online bestelsysteem, waarbij u kunt rekenen op snelle leveringen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen om uw bestelling door te geven via 0411–677500 of verkoop@aesculaap.nl. Wilt u meer weten over bestellen bij Aesculaap? Lees dan hier meer!

Snelle leveringen

Aesculaap levert snel en efficiënt uw bestellingen af op uw adres. Vandaag vóór 16.30 uur besteld, de volgende (werk)dag bij u in huis!

GDP richtlijnen

Aesculaap werkt volgens de laatste GDP (Good Distribution Practices) en GMP(Good Manufacturing Practices) richtlijnen. Dat houdt in dat wij voldoen aan de eisen voor het vervoer van onze diergeneesmiddelen en garanderen dat onze diergeneesmiddelen van goede kwaliteit zijn.

Een kijkje in ons bedrijf