Welkom

Aesculaap is méér dan uw groothandel in diergeneesmiddelen met een uitgebreid leveringspakket voor de dierenspeciaalzaken en dieren webshops. Wij zijn uw betrouwbare partner die groot genoeg is om u service te verlenen tegen scherpe prijzen, maar klein genoeg om onze persoonlijke werkwijze te blijven hanteren. Juist daar maken wij voor u het verschil!

Sinds 1926

Aesculaap bestaat al sinds 1926 en zoals altijd kunt u rekenen op een uitstekende service, ruim assortiment, snelle levering én scherpe prijzen. Daarnaast helpen wij u graag als u vragen heeft over onze producten of als u op zoek bent naar een specifiek product. U kunt uw wensen aan ons doorgeven. Wij bieden u graag nét dat beetje meer!

Uitgebreid assortiment

Ons assortiment omvat vrijwel alle veterinair farmaceutische producten die in Nederland op de markt komen. Voor u als dierenspeciaalzaak of webshop hebben wij een ruim assortiment aan vrije middelen. Wij leveren u meer dan 2500 gebruiksartikelen en diergeneesmiddelen, waarvan een aantal eigen label producten. De producten die u bestelt zijn grotendeels direct uit voorraad leverbaar. Zo weet u zeker dat u nooit zonder komt te zitten.

Voor dieren webshops biedt Aesculaap de mogelijkheid om de logistieke afhandeling, van door consumenten bestelde producten, voor u te regelen via onze webshop fulfillment. Wij nemen u het logistieke werk uit handen en bieden u een maatwerk fulfillment oplossing voor uw webshop. Wij leveren u graag nét dat beetje meer!

Eenvoudig bestellen

Bestellen kunt u eenvoudig online via de Aesculaap Webshop Retail. Een gemakkelijk online bestelsysteem, waarbij u kunt rekenen op snelle leveringen. Vandaag vóór 16.30 uur besteld, de volgende (werk)dag bij u in huis! Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen om uw bestelling door te geven via 0411–677500 of verkoop@aesculaap.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Een kijkje in ons bedrijf